Activiteiten

De focus van onze activiteiten is gericht op het ‘Huis van Gebed’, gevestigd in de Tweede Pastorie in Nijkerk. Daarbij is ‘de Oude Wheem‘, ons gastenverblijf, waar je kunt verblijven op basis van logies en ontbijt. In dit statige witte huis in het centrum van Nijkerk bieden we ruimte aan retraites, momenten om even uit de drukte van alle dag te stappen en tijd te nemen voor God.
Op dit moment wordt de Tweede Pastorie grondig verbouwd en hebben we daarom even alle activiteiten stopgezet. Straks in 2023 zullen deze weer worden opgestart en zullen we in het voorjaar gaan starten met ‘Going Deep’. Dit zijn thematische verdiepingsavonden die we organiseren met Streams en een aantal samenwerkende kerken in Nijkerk. Uiteraard zal er straks ook weer gebedsmomenten zijn en willen we het ‘Huis van Gebed’ in het komende jaar verder uitbouwen met meerdere activiteiten en samenkomsten. Al die activiteiten worden in onze agenda gezet.

Verder geeft Ida regelmatig (profetische) schilderworkshops, waarbij niet alleen verschillende schildertechnieken worden aangeleerd, maar tijdens de workshops leer je ook om datgene wat Gods Geest in je hart bewerkt over te brengen op het doek.

Tot slot organiseren we toerustingsdagen en ondersteunen we bedieningen en organisaties die dezelfde visie voor ogen hebben als wij.
Zo geven we graag bekendheid aan projecten die we hebben geadopteerd. Het zijn projecten die opgestart zijn door onze vrienden met een geweldige visie waar we graag de helpende hand in willen bieden met advies, gebed en praktische hulp.

Huis van gebed

2e Pastorie Nijkerk

De oude Wheem

Schilder workshops

Creative Art | Schilderworkshops
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'