Activiteiten

De focus van onze activiteiten is gericht op het ‘Huis van Gebed’, gevestigd in de Tweede Pastorie in Nijkerk. Op elke eerste en derde dinsdag van de maand staat de deur open voor de gebedsavonden die daar worden gehouden; Dit zijn avonden waarop we door aanbidding en gebed Gods Vaderhart zoeken. Daarnaast houden we hier ook regelmatig ‘Intercession-dagen’ voor een doorbraak van Gods Koninkrijk in ons land en sinds kort zijn we gestart met zog. ‘Open Huis’ avonden. Dit zijn ontmoetingsavonden waarop gastsprekers of -worshippers de avond verzorgen. Er is dan ruimte voor fellowship en worship in een ongedwongen, gezellige sfeer. Een plek om elkaar en God te ontmoeten.
Op termijn willen we het ‘Huis van Gebed’ verder uitbouwen met meerdere activiteiten en samenkomsten. Al die activiteiten worden in onze agenda gezet.

Verder geeft Ida regelmatig (profetische) schilderworkshops, waarbij niet alleen verschillende schildertechnieken worden aangeleerd, maar tijdens de workshops leer je ook om datgene wat Gods Geest in je hart bewerkt over te brengen op het doek.

Tot slot geven we (op uitnodiging) spreekbeurten, organiseren we toerustingsdagen en ondersteunen we bedieningen en organisaties die dezelfde visie voor ogen hebben als wij.
Zo geven we graag bekendheid aan projecten die we hebben geadopteerd. Het zijn projecten die opgestart zijn door onze vrienden met een geweldige visie waar we graag de helpende hand in willen bieden met advies, gebed en praktische hulp.

Huis van gebed

2e Pastorie Nijkerk

Schilder workshops

Creative Art | Schilderworkshops

Plaats een reactie

Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'