Arise and Shine – 10 jaar Gloryministries

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arise and Shine – 10 jaar Gloryministries

24 juni 2016 om 20:00 - 22:00

Dit jaar vieren we als Gloryministries ons 10 jarig bestaan.

En dat willen we vieren! We zijn enorm dankbaar voor de afgelopen jaren waarin we gezien hebben hoe God ons heeft geleid en waarin we zoveel lieve mensen hebben leren kennen. In 2006 zijn we begonnen met “Arise and Shine” samenkomsten in de Shelter Haarlem, waarin onderwijs, gebed en aanbidding centraal stonden. We hadden toen nog niet kunnen vermoeden wat er in de jaren daarna allemaal op ons pad zou komen.

Gebedstochten, samenkomsten, Open Huisavonden, huiskringen, twee boeken die we mochten schrijven, mooie schilderijen, nieuwe liederen en zelfs een paar doopdiensten. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Na 10 jaar weer een “Arise and Shine” samenkomst, met een bijzonder tintje.

Deze avond willen we samen God danken en eren. Geen gastsprekers, want deze keer doen we het zelf. Het belooft een feestelijke avond te worden, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen verwelkomen die we de afgelopen jaren mochten ontmoeten. Samen vieren dat God groot is en trouw! Er zal tijd zijn voor aanbidding, maar ook voor ontmoeting, fellowship en bemoediging. Een avond waarop we elkaar willen aanmoedigen om te blijven schitteren; Arise and Shine!

Iedereen is van harte uitgenodigd!

We zouden het leuk vinden om zoveel mogelijk mensen weer te zien die in de afgelopen jaren een of meerdere meetings van Gloryministries heeft bezocht. Of dat nou een samenkomst of een gebedstocht is geweest van jaren geleden, of een Open Huis avond van februari dit jaar. Om een indruk te krijgen van het aantal bezoekers willen we je vragen om je vooraf aan te melden.

Waar is dat feestje?

Vooralsnog houden we de locatie aan van onze Open Huis avonden, dus gezellig in de ruime huiskamer van de familie Kollaard: Locatie: D. Marotstraat 74, 1992 HD Velserbroek


Mochten we merken dat het aantal bezoekers te groot wordt voor de huiskamer, dan wijken we uit naar een andere locatie. Daarom willen we nadrukkelijk vragen je vooraf aan te melden.

Wanneer en hoe laat?

Let op! De datum van dit evenement is gewijzigd!
We hebben gemerkt dat de vorige datum (27 mei) voor heel veel mensen niet goed uitkwam. Een groot deel van onze achterban zou daarom niet aanwezig kunnen zijn en dat vonden we natuurlijk heel jammer. Daarom hebben we de datum een maand opgeschoven.
Het feestje vindt nu plaats op vrijdagavond 24 juni en start om ca. 20.00 uur.

Je bent van harte welkom!!

Gegevens

Datum:
24 juni 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Fam. Kollaard
D. Marotstraat 74
Velserbroek, 1992 HD
+ Google Maps
Telefoon:
023-5372416
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'