‘Catch the Wind’ – profetische aanbiddingsavond met Frank en Marlou van Essen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Catch the Wind’ – profetische aanbiddingsavond met Frank en Marlou van Essen

17 januari 2020 om 20:00 - 22:00

Onder de naam ‘Catch the Wind’ starten we als Huis van Gebed in 2020 met profetische aanbiddingsavonden waarop we ons uitstrekken naar de beweging van de Heilige Geest. Op deze eerste avond zullen Frank & Marlou van Essen op hun unieke wijze ons meenemen in aanbidding. Doel van de avond is niet alleen genieten van prachtige muziek, maar vooral ook om de ‘wind van Gods Geest op te vangen en daarin mee te bewegen’.

Frank en Marlou van Essen hebben een hart voor aanbidding en hebben al diverse albums op hun naam staan. Frank is een echte muzikale duizendpoot en nationaal en internationaal een veel gevraagd sessie muzikant. Daarnaast maakt hij deel uit van de bekende band Iona. Vorig jaar verscheen zijn eerste solo-album ‘Sanctum’ met lovende kritieken in de pers.

Frank & Marlou van Essen

Deze avond is een vervolg op het ‘huiskamer concert’ wat we vorig jaar met Frank en Marlou in de Tweede Pastorie hebben georganiseerd. Omdat we nu meer mensen gelegenheid willen geven dit bij te wonen, kiezen we bewust voor een grotere locatie met toch een intieme atmosfeer.

De avond is open voor iedereen, maar toch willen we je vragen om je voor deze avonden vooraf aan te melden, zodat we een indruk hebben van het aantal bezoekers.

Tijdens de avond vragen we een (vrije) bijdrage om de kosten van deze avonden te dekken. De avond begint om 20.00 uur en je kunt je aanmelden via onze contact pagina.

De ‘Catch the Wind’ avonden worden georganiseerd door het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries

Gegevens

Datum:
17 januari 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Gebouw Streams (voorheen ‘Volksheil’)
Gasthuisstraat 15
Nijkerk, 3861 BS Nederland
+ Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'