‘De Terugkeer van Nederland’ – 10 dagen bidden en vasten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘De Terugkeer van Nederland’ – 10 dagen bidden en vasten

18 september 2020 - 28 september 2020

In de periode van 18 tot 28 september willen we als Huis van Gebed aansluiten bij een internationaal gebedsinitiatief. ‘De Terugkeer’ is de Nederlandse versie van ‘The Return’, een initiatief uit Amerika om te bidden voor het land en de wereld. De Terugkeer is een beweging, een specifieke periode én een specifieke dag die we apart zetten voor één doel: de terugkeer naar God. 

Centraal staan de 10 dagen van 18 September t/m 28 September 2020. Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020. 

Veel Gebedshuizen en organisaties doen mee om samen op verschillende plekken en in verschillende landen voorbede te doen. Als Huis van Gebed Streams in Nijkerk zullen we in deze periode gelegenheid geven om zowel individueel als gezamenlijk te bidden. Deelname is gratis, er is altijd een mogelijkheid om ons financieel te supporten via een vrije financiële bijdrage.

In onderstaand overzicht zijn de gebedstijden per dag aangegeven.
Locatie: Tweede Pastorie, Catharinastraat 3, 3861 BP Nijkerk.
Bij groter aantal deelnemers verhuizen we naar een andere locatie aan de Gasthuisstraat 15 (op loopafstand van Catharinastraat 3).

We willen in alles zoveel mogelijk de richtlijnen van RIVM volgen. Dat betekent dat we deelnemers vragen om zich vooraf aan te melden zodat we rekening kunnen houden met voldoende afstand tussen de bezoekers (en we over de vereiste contactgegevens beschikken).

Aanmelding kan via info@gloryministries.nl of huisvangebed@streams.city. Geef daarbij aan op welke dag(en) je wilt deelnemen.

Via deze link is onze samenkomst van het Huis van Gebed van 23 september terug te zien.

Uitgangspunt voor de gebedsdagen is 2 Kronieken 7: 14:

‘Wanneer Mijn volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal Ik vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen’

Zowel wereldwijd als in Nederland wordt opgeroepen om daaraan gehoor te geven, indien mogelijk te vasten en voorbede te doen, dat we als land terug willen keren naar God. In ons land zijn organisaties als ‘Op de Bres’ (Cees Vork) en ‘Bidden en Vasten.nl’ (Herman Boon) daarbij betrokken.

Zie via deze link de oproep van Herman Boon.

Meer info over de nationale actie lees je op: de-Terugkeer.nl

Gegevens

Begin:
18 september 2020
Einde:
28 september 2020
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'