Filmpremière Xpedition Nijkerk 2022

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmpremière Xpedition Nijkerk 2022

5 november 2022 om 19:30 - 22:00

In vervolg op het succes van vorig jaar, organiseren wij ook weer in 2022 Xpedition Nijkerk. Op uitnodiging van Gloryministries en Streams Huis van Gebed heeft het team van Xpedition Glory voor de tweede editie, 12 inspirerende verhalen op film vastgelegd van mensen die God op een bijzondere manier in hun leven hebben ervaren.

Première 5 november
Deze verfilmde verhalen worden tijdens een feestelijke première vertoond in Theater Streams Breede Beek op zaterdagavond 5 november, in combinatie met een muzikale omlijsting door Kees de Vreugd met band. Daarna plaatst Xpedition Glory de films op de website. Ook vindt verdere verspreiding via andere kanalen (Facebook en YouTube) plaats.

Het filmteam van Xpedition Glory is het enthousiaste team van Adriaan van der Hoeven, dat bestaat uit media-professionals en vrijwilligers die van de verhalen een prachtig document hebben gemaakt. Elk verhaal heeft een lengte van gemiddeld 5- 8 minuten en al die 12 verhalen samen vormen een avondvullend programma met getuigenissen van wat God doet in de levens van verschillende mensen.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestelijke filmavond, waar na afloop gelegenheid zal zijn om na te praten in het aangrenzende restaurant.

 

Gegevens

Datum:
5 november 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Theater Breede Beek
Kloosterstraat 3
Nijkerk, Gelderland 3861 AC Nederland
+ Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'