Gebedsavond – Huis van Gebed Nijkerk

Gebouw Streams (voorheen ‘de Ark’)18 september om 20:00 - 22:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Gebouw Streams (voorheen ‘de Ark’)
Gasthuisstraat 15
Nijkerk,3861 BSNederland
+ Google Maps

Na een korte zomerstop zijn we weer van start gegaan met de open gebedsavonden op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand.

  • Het Huis van Gebed is een plek waar we samen God willen ontmoeten. Als we Hem aanbidden en samenkomen in Zijn Naam, dan wil Hij Zijn hart aan ons bekend maken. De bijbel spreekt in Ezechiel 47 over een rivier die vanuit de tempel stroomt en leven, genezing en herstel brengt. Het Huis van Gebed is een plaats waar we die rivier willen laten stromen. Dat doen we door onze aanbidding en voorbede te laten leiden door de Heilige Geest.

Let op: De locatie van het Huis van Gebed is tijdelijk gewijzigd!

De Tweede Pastorie wordt op dit moment opgeknapt, geschilderd en opnieuw ingericht. Deze ‘restyling’ gaat enkele maanden in beslag nemen, zodat de Gebedsactiviteiten tijdelijk zijn verplaatst naar het Streams gebouw (voorheen ‘de Ark’) in de Gasthuisstraat, op loopafstand van de Tweede Pastorie.

We gaan er van uit dat de Gebedsavonden vanaf oktober weer plaats zullen vinden in de Tweede Pastorie in Nijkerk. Zo’n 270 jaar geleden viel Gods Geest op deze plaats en deed Hij bijzondere dingen. Het is ons verlangen om oude bronnen weer open te graven zoals we lezen in Genesis 26:18 ‘En Izak keerde terug en groef de waterputten weer op die zij in de tijd van zijn vader Abraham gegraven hadden. En Izak groef een put en gaf hem de naam Rehoboth, ‘want zei hij, nu heeft de Heer ruimte voor ons gemaakt en zullen we vruchtbaar zijn in het land’.

We geloven dat Gods Geest ook in deze tijd wil bewegen en mensen in de ruimte wil brengen en tot bloei wil laten komen. Daar willen we ons naar uitstrekken en Gods Geest daarvoor uitnodigen. De gebedsavonden worden gehouden op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand.

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.
Wil je meer weten? Alle informatie over de achtergrond van deze avonden en onze visie hiervoor vind je hier.