Gebedsavond – Huis van Gebed Nijkerk

De Tweede Pastorie20 november om 20:00 - 22:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk,3861BPNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677

De open gebedsavonden worden gehouden op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand. Het Huis van Gebed is een plek waar we samen God willen ontmoeten. Als we Hem aanbidden en samenkomen in Zijn Naam, dan wil Hij Zijn hart aan ons bekend maken. De bijbel spreekt in Ezechiel 47 over een rivier die vanuit de tempel stroomt en leven, genezing en herstel brengt. Het Huis van Gebed is een plaats waar we die rivier willen laten stromen. Dat doen we door onze aanbidding en voorbede te laten leiden door de Heilige Geest.

Let op: We zijn weer terug in de Tweede Pastorie!

Enkele maanden hebben we onze gebedsavonden tijdelijk in de Gasthuisstraat gehouden. De Tweede Pastorie werd namelijk opgeknapt, geschilderd en opnieuw ingericht. Deze ‘restyling’ is bijna afgerond. Nog niet helemaal, want het inrichten gaat nog steeds door, maar de kamers zijn wel zo ver klaar dat de gebedsactiviteiten er  weer kunnen plaatsvinden. Daarom zijn we vanaf oktober weer terug op de oude vertrouwde plek in de Catharinastraat 3.

De Tweede Pastorie in Nijkerk is een historische plek. Zo’n 270 jaar geleden viel Gods Geest op deze plaats en deed Hij bijzondere dingen. Het is ons verlangen om oude bronnen weer open te graven zoals we lezen in Genesis 26:18 ‘En Izak keerde terug en groef de waterputten weer op die zij in de tijd van zijn vader Abraham gegraven hadden. En Izak groef een put en gaf hem de naam Rehoboth, ‘want zei hij, nu heeft de Heer ruimte voor ons gemaakt en zullen we vruchtbaar zijn in het land’.

We geloven dat Gods Geest ook in deze tijd wil bewegen en mensen in de ruimte wil brengen en tot bloei wil laten komen. Daar willen we ons naar uitstrekken en Gods Geest daarvoor uitnodigen. De gebedsavonden worden gehouden op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand.

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.
Wil je meer weten? Alle informatie hierover en onze visie hiervoor vind je hier.