Gebedsconcert ‘Heal This Land’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebedsconcert ‘Heal This Land’

29 maart 2019 om 20:00 - 22:00

Gebedsconcert 'Heal This Land'

“Wanneer Mijn volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal Ik vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen”  (2 Kronieken 7: 14).

Met deze tekst als uitgangspunt willen we deze avond samenkomen om ons te verootmoedigen en voorbede te doen voor ons land. ‘Heal this Land’ is een gebed, een roep naar God om ons land te genezen en oude bronnen opnieuw te openen. Dit jaar gedenken we dat het 270 jaar geleden is dat God bijzondere dingen deed in Nijkerk. De “Nijkerkse beroeringen” hebben een plaats gekregen in de opwekkingsgeschiedenis van ons land, maar God is niet veranderd. We geloven dat Hij nog steeds met Zijn Geest wil bewegen, maar Hij wacht op onze gebeden. Hoe groot is onze honger naar Hem en ons verlangen naar herstel en vernieuwing?

Johan den Hartogh is onze gast deze avond en zal ons samen met zijn band, muzikaal ondersteunen. Johan leidt het Justice House of Prayer (JHOP) in Den Haag en heeft een passie voor gebed en aanbidding. Johan verlangt naar opwekking en transformatie en geeft daar vorm aan door het ontmoeten van mensen die opwekking of transformatie in hun woonplaats hebben meegemaakt. Zo is hij vorig jaar in contact gekomen met Ken Gott (Engeland) en Poncho (Mexico). De verhalen en getuigenissen stimuleren hem om voor een verandering van Nederland te blijven bidden.

Het verlangen naar transformatie en zijn passie voor gebed komt ook in zijn liederen naar voren. Vorig jaar juli verscheen zijn eerste CD met als titel: ‘De Vader Die geniet’, waarop ook enkele van deze liederen te horen zijn. Meer over Johan is te lezen in het interview wat vorig jaar in CIP verscheen.

Als je een hart hebt voor aanbidding en gebed en een verlangen hebt naar verandering en geestelijk herstel van ons land, ben je van harte uitgenodigd voor dit gebedsconcert. Gewoonlijk worden de gebedsavonden in de tweede Pastorie gehouden, maar vanwege het bijzondere karakter van dit evenement en de benodigde ruimte zullen we deze keer uitwijken naar het Streams-pand aan de Gasthuisstraat. Graag horen we vooraf of je van plan bent te komen. Aanmelding kan via ons contactformulier, of door een mail te sturen naar info@gloryministries.nl.

Toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om de kosten van deze avond te dekken en de bediening van JHOP en Johan te zegenen.

Dit gebedsconcert is onderdeel van het Huis van Gebed en een initiatief van Stichting Gloryministries in samenwerking met Stichting Streams.

Let op:
Door wegwerkzaamheden is de Amersfoortseweg naar centrum van Nijkerk afgesloten
.
Advies is om op de A28 afslag Almere/Nijkerk aan te houden (dus niet Vathorst) en dan op de Berecamperweg naar centrum Nijkerk te rijden (langs Hart van Holland) dan bij rotonde rechts via Vetkamp naar het centrum.
Parkeren Gasthuisstraat is beperkt, beter is om te parkeren op Wheemplein en dan richting Grote Kerk naar de Gasthuisstraat te lopen. (ca. 5 minuten).

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 maart 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Gebouw Streams (voorheen ‘Volksheil’)
Gasthuisstraat 15
Nijkerk, 3861 BS Nederland
+ Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'