Gebedswandeling Nijkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebedswandeling Nijkerk

24 januari 2020 om 09:00 - 11:00

You are the God of this city – You are the King of these people – You are the Lord of this nation.

Elke vierde vrijdagochtend van de maand organiseert het Huis van Gebed gebedswandelingen door Nijkerk. Samen wandelend bidden, voorbede doen en zegenend door de stad gaan om God’s hart, liefde en licht te verspreiden.

Om 09.00 uur in de ochtend beginnen we in de Tweede Pastorie met koffie/thee, een korte tijd van aanbidding en uitleg, waarna we de stad ingaan. Onze gebedsroute zal maandelijks bepaald worden door wat we van God ontvangen en/of aan de hand van wat er speelt in de stad. Rond 11.00 uur zullen we dan weer terugkeren naar de Tweede Pastorie waar we samen met een gebedsmoment af zullen sluiten.

Wil je met deze gebedswandeling meedoen of tijdens de wandeling achterblijven in de Pastorie om daar te bidden? Het kan allebei, je bent van harte welkom! Omdat we vooraf graag een indruk willen hebben van het aantal deelnemers zouden we het fijn vinden als je dat vooraf even laat weten. Stuur dan een mailtje naar info@gloryministries.nl.

De gebedswandelingen zullen elke vierde vrijdagochtend van de maand worden georganiseerd. De exacte data vind je in de agenda van onze website.

Gegevens

Datum:
24 januari 2020
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'