informatie huidige situatie Huis van Gebed

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

informatie huidige situatie Huis van Gebed

1 oktober - 31 december

Vanwege de huidige maatregelen die de overheid heeft genomen vanwege het Covid-19 virus, hebben we als Huis van Gebed besloten om dit jaar geen activiteiten te plannen in de Tweede Pastorie. Dit vanwege de beperkte ruimte en de beperkte ventilatiemogelijkheden in deze locatie. Dat betekent dat we tot en met december 2020 geen gebedssamenkomsten en Going Deep avonden of andere evenementen zullen houden.

Wat wel mogelijk blijft is dat de gebedskamers van de Tweede Pastorie beschikbaar zijn voor persoonlijk gebed of een kortdurende retraite in combinatie met één of meerdere overnachtingen in de Oude Wheem (op basis van logies en ontbijt). Binnenkort zal hierover op deze website meer informatie verschijnen.

In 2021 zullen we weer starten met gebedsactiviteiten en deze zullen (afhankelijk van de situatie) eventueel in de Streams-locatie aan de Gasthuisstraat 15 plaatsvinden, mocht dat in de Tweede Pastorie nog niet mogelijk zijn. Wel zijn we ons aan het oriënteren op (live)stream mogelijkheden vanuit de Tweede Pastorie.

Op onze website willen we jullie blijven bemoedigen, door overdenkingen en profetische indrukken, maar staan we ook open voor jullie. Hebben jullie gebedsverzoeken, of indrukken die jullie willen delen met ons, dan kan dat via ons mailadres info@gloryministries.nl

Zodra we onze activiteiten weer hervatten zullen we dat melden via onze agenda, gebedsbrief en via Facebook en onze Appgroep. Ontvang je onze gebedsbrief nog niet, dan is inschrijving mogelijk via onze contactpagina.

 

Gegevens

Begin:
1 oktober
Einde:
31 december

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Pre-order: Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'