Geen activiteiten in de maand december

De Tweede Pastorie4 december 2018 om 20:00 - 18 december 2018 om 22:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Begin:
4 december 2018 om 20:00
Einde:
18 december 2018 om 22:00

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk,3861BPNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677

‘Voor alles is een vastgestelde tijd, en er is een tijd voor elk voornemen onder de hemel … een tijd om stenen weg te werpen en een tijd om stenen te verzamelen…
(Prediker 3: 1, 5)

Bij alles wat we doen is wijsheid nodig, om te weten wat je moet doen, hoe en wanneer. Salomo had dit goed begrepen, en schreef hoe belangrijk het was om voor alles de tijd te nemen. Zo heeft hij bij de bouw van de tempel zorgvuldig onderzocht hoe dat moest gebeuren, welke materialen hij nodig had en hoe die bewerkt moesten worden. Dat kostte tijd en de tempelbouw zelf duurde dan ook zeven jaar, los van de tijd die nodig was voor alle voorbereidingen die getroffen moesten worden.

Voor het bouwen van het Huis van Gebed is ook tijd nodig. Tijd om geboren te laten worden en tijd om ‘stenen te verzamelen’. Tijd om te onderzoeken hoe God het wil en we willen dan ook niet op de automatische piloot doorgaan. Wel weten we al dat er in het nieuwe jaar veel nieuwe ontwikkelingen zullen zijn. Naast de open gebedsavonden zullen er nieuwe initiatieven opgestart worden waar God ons zicht op geeft gegeven en waar we naar uitzien. Daar willen we ons op voorbereiden.
Daarom hebben we besloten om de maand december een ‘Time-out’ te nemen. Tijd om rust te nemen en tijd om God te zoeken.

Dat betekent dat er in de maand december geen activiteiten zullen zijn in het Huis van Gebed en dat de open gebedsavonden deze maand komen te vervallen. De eerste dinsdag van 2019 valt op Nieuwjaarsdag, zodat die gebedsavond ook niet doorgaat.

De eerste open gebedsavond zal dan op 15 januari 2019 zijn. We hopen jullie dan weer te ontmoeten in de 2e Pastorie, Catharinastraat 3 in Nijkerk. We zullen dit vooraf hier nog aankondigen.
We wensen jullie allemaal heel gezegende feestdagen toe!