Huis van Gebed – Open gebedsavond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huis van Gebed – Open gebedsavond

5 november 2019 om 19:45 - 21:30

2e Pastorie Nijkerk

De open gebedsavonden worden gehouden op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand. Het Huis van Gebed is een plek waar we samen God willen ontmoeten door aanbidding en gebed of door stil te zijn en te luisteren.

Jezus zegt tot ons:
‘Ik heb u vrienden genoemd, omdat Ik u alles wat Ik van Mijn Vader gehoord heb, bekendgemaakt heb’ (Joh. 15: 15). Wat bijzonder! God wil een Vader zijn en Jezus onze Vriend. Door Zijn Geest wil Hij het hart van de Vader openbaren. Is dat niet iets waar je tijd voor wilt vrijmaken? Tijd om harten te delen, je relatie te bouwen en te verdiepen.

Bidden is luisteren naar wat de Vader wil zeggen. Van Mozes werd gezegd dat God tot Hem sprak van aangezicht tot aangezicht, zoals een man met zijn vriend spreekt (Ex. 33: 11). Zo dichtbij mogen we bij God komen, dat we a.h.w. Zijn fluisterstem mogen horen.

Het Huis van Gebed wil een plek zijn waar we dat samen mogen beleven. Harten delen met God de Vader. Wil je daarbij zijn? Je bent van harte welkom!

De locatie waar we samenkomen, de Tweede Pastorie in Nijkerk, is een historische plek. Zo’n 270 jaar geleden viel Gods Geest op deze plaats en deed Hij bijzondere dingen. We geloven dat Gods Geest ook in deze tijd wil bewegen en mensen in de ruimte wil brengen en tot bloei wil laten komen. Daar willen we ons naar uitstrekken!

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.
Wil je meer weten? Alle informatie hierover en onze visie hiervoor vind je hier.

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'