Huis van Gebed – Open gebedsavond en nieuwjaarsmeeting

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huis van Gebed – Open gebedsavond en nieuwjaarsmeeting

7 januari 2020 om 19:45 - 21:30

2e Pastorie Nijkerk

Hoe kunnen we 2020 beter in gaan dan samen Gods zegen daarover uit te bidden? We weten nog niet wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen, maar we weten wel dat God ons wil leiden en dat Zijn zegen onmisbaar is. Hij gaat met ons dat nieuwe jaar in en dat willen we vieren.

Daarom willen we deze eerste open gebedsavond in 2020 feestelijk starten. Samen willen we toasten op Gods goedheid en trouw. Naast de tijd die we willen nemen voor aanbidding en gebed is er ook gelegenheid om elkaar een gezegend nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.

We willen alle trouwe bidders daarvoor uitnodigen en ook partners zijn natuurlijk van harte welkom! En verder iedereen die het verlangen heeft om met ons samen biddend het nieuwe jaar in te gaan.

Het Huis van Gebed is een plaats van ontmoeting. Een plek waar we bij elkaar en bij God willen zijn. Ook dit jaar zullen we op elke eerste en derde dinsdagavond samenkomen in de Tweede Pastorie voor aanbidding en gebed, om stil te zijn en te luisteren. Daar waar Gods Geest ons het hart van de Vader kan openbaren.

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.
Wil je meer weten? Alle informatie hierover en onze visie hiervoor vind je hier.

Gegevens

Datum:
7 januari 2020
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'