Huiskamerworship met Frank en Marlou van Essen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huiskamerworship met Frank en Marlou van Essen

5 oktober 2018 om 20:00 - 22:00

Om jaloers op te worden

Frank & Marlou van EssenFrank en Marlou van Essen hebben een hart voor aanbidding en hebben al diverse albums op hun naam staan. Frank is een echte muzikale duizendpoot en nationaal en internationaal een veel gevraagd sessie muzikant. Daarnaast maakt hij deel uit van de bekende band Iona. Op dit moment is hij druk bezig met zijn eerste solo-album ‘Sanctum’ wat dit najaar zal verschijnen.

Deze ‘Huiskamer-worshipavond’ is een nieuw initiatief van het Huis van Gebed. We willen dit jaar starten met zog. ‘Open Huis avonden’ die in het teken zullen staan van aanbidding en/of gebed. Deze avonden zullen maandelijks op een vrijdagavond worden gehouden en een ander karakter hebben dan de Open gebedsavonden die op elke 1e en 3e dinsdagavond worden gehouden.

Op deze Open Huis avonden zal er altijd iemand ’te gast zijn’ die de avond zal verzorgen. De avonden zijn open voor iedereen, maar omdat deze plaatsvinden in de huiskamer van de Tweede Pastorie is de ruimte beperkt. Daarom willen we je vragen om je voor deze avonden vooraf aan te melden, zodat we een indruk hebben van het aantal bezoekers.

De toegang is gratis, er is wel gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven om de kosten van deze avonden te dekken. De avond begint om 20.00 uur en je kunt je aanmelden via onze contact pagina.

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries

Gegevens

Datum:
5 oktober 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'