Intercessiondag ‘Heal this Land’

De Tweede Pastorie25 mei om 13:00 - 16:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk,3861BPNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677

‘Heal this land’ is een gebed, een roep naar God om ons land te genezen en om oude bronnen opnieuw te openen.

Het gebed gaat door! Het vuur moet blijven branden (Lev. 6: 9) en we blijven daarom bidden voor ons land. Als follow-up op het gebedsconcert van 29 maart zijn er (voorlopig) tot de zomer 3 gebedsdagen vastgelegd, waarop we samen voorbede willen doen voor het land. Daarnaast zal er op deze dag onderwijs worden neergelegd zodat we als een goed getraind leger samen op kunnen trekken.

Onderwijs waarover?
Over gebed en voorbede valt altijd nog veel te leren. Op elke intercession-dag zal onderwezen worden over verschillende aspecten van voorbede. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn o.a.:
Hoe kan de Heilige Geest ons leiden in voorbede? Wat is het verschil tussen gebed en voorbede?
Wat verstaan we onder ‘bidden in de Geest?’ Wat is koninklijk priesterschap en profetische voorbede? Etc. En natuurlijk heb je alle gelegenheid om jouw vragen te stellen. Maar voorbede leer je natuurlijk vooral in de praktijk, daarom nemen we deze middag ook veel tijd om samen voorbede te doen.

Onderwijs door wie?
Het onderwijs wordt gegeven door Cees en Ida Klepper. Cees en Ida zijn leiders van het Huis van Gebed Streams in Nijkerk en oprichters van Stichting Gloryministries, daarnaast zijn ze schrijvers van de boeken Waar zijn de Wachters?’ en ‘Verborgen Schatten’. Ze zijn al meer dan 20 jaar als voorbidders actief in het land en hebben een hart om bidders te mobiliseren en toe te rusten.
Ze zullen deze dag ook gastheer en gastvrouw zijn en de voorbede leiden.

Voor wie is deze dag?
Voor iedereen die een hart heeft voor gebed, (profetische) voorbede en aanbidding, daarin wil groeien,  en ook verlangt naar verandering en geestelijk herstel van ons land. Graag willen we vooraf horen of je deel wilt nemen aan deze dag. Je kunt je opgeven via een mailtje naar info@gloryministries.nl of naar huisvangebed@streams.city of via ons contactformulier.

Wanneer?
De eerste drie intercession dagen zijn op maandelijkse frequentie gepland op zaterdagmiddag 13 april, 25 mei en 22 juni a.s. Tijdstip: van 13.00 tot 16.00 uur.

Locatie: Catharinastraat 3, Nijkerk

De intercession dagen zijn onderdeel van het Huis van Gebed Streams en een initiatief van Stichting Gloryministries in samenwerking met Stichting Streams.