Let it Rain!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let it Rain!

16 september om 14:00 - 16:00

LET IT RAIN! – Gebed voor een geestelijke verandering in ons land – Elke 3e zaterdag van de maand

De moderne maatschappij is de weg naar God kwijtgeraakt. Veel mensen zijn verdwaald in hun zoektocht naar rust en liefde waarbij de last van burn-out klachten op hen drukt. Veel jongeren raken in een identiteitscrisis omdat het voor hen niet meer duidelijk is of ze jongen zijn of meisje. De echte verbinding met elkaar dreigen we te verliezen omdat we genoegen nemen met digitaal contact. Het liefst met zoveel mogelijk volgers op Social media.

Hebben we geloof dat er iets kan veranderen?
Hebben we verwachting dat God iets kan bewerken in mensenharten zodat het impact heeft op de maatschappij waarin we leven?

Er is niet altijd veel nodig om iets bijzonders te bereiken. Eén van de grootste opwekkingen die ons land gekend heeft vond zo’n 274 jaar geleden plaats in Nijkerk. De aanleiding was Psalm 72: ‘de vrucht van een handvol koren zal ruisen als de Libanon…’ De opwekking destijds was het gevolg van het gebed van slechts 1 man. Een handvol koren liet het ruisen… De Geest bewoog en raakte mensen aan en er veranderde iets in de samenleving.

Hoe is het nu? Geloven we dat door gebed iets kan gebeuren? Is er een handvol koren in het land zodat Gods Geest kan ruisen? In diezelfde Psalm 72 staat een belofte dat Hij zal antwoorden als wij bidden: ‘Hij zal neerdalen als regen op het gemaaide veld, als regendruppels die de aarde bevochtigen’

Op zaterdagmiddag 16 september willen we op diezelfde plek in Nijkerk waar het ooit begon opnieuw naar God uitroepen; Laat het ruisen…’Let it rain!
Je bent van harte welkom om met ons mee te bidden. We willen deze roep herhalen op elke 3e zaterdag van de maand. Kom en neem anderen mee!
Locatie: Bovenzaal Huis van Gebed, Catharinastraat 3A in Nijkerk
Deur open: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur
Afsluiting: ca. 16.00 uur

Omdat we graag willen weten op hoeveel bidders we kunnen rekenen willen we vragen om je vooraf aan te melden bij Huisvangebed@streams.city

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Bovenzaal Huis van Gebed
Catharinastraat 3A
Nijkerk, Gelderland 3861 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'