Open Gebedsavond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Gebedsavond

28 oktober 2021 om 19:00 - 21:00

Toen één van de discipelen aan Jezus vroeg: Heer, leer ons bidden, leerde Jezus hen het Onze Vader. Dit gebed is ongetwijfeld een van de bekendste gebeden geworden. Mooi is dat het gebed opent met de woorden ‘Onze Vader’ waardoor Jezus laat zien dat het gaat om een intieme relatie. 

God is niet een onbekende, ver weg in de hemel, maar dichtbij en wil als een Vader aangesproken worden. 

In de Bijbel zien we in de gelijkenis van de verloren zoon diezelfde Vader op de uitkijk staan. God is de Vader die ernaar verlangt ons te horen en ons te ‘omarmen’, zoals de vader dat deed bij de zoon die weer bij hem terugkwam. In die intieme omhelzing kunnen we Zijn hartklop horen en Zijn liefde ontvangen. Zo willen we ook donderdagavond weer samen de tijd nemen voor onze Vader. Met Hem in gesprek gaan, maar ook naar Hem luisteren door de Geest, waardoor we Hem mogen leren verstaan. 

De open gebedsavonden zijn deze maand weer gestart en je bent a.s. donderdag 28 oktober van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Locatie: Tweede Pastorie, Catharinastraat 3 in Nijkerk. De deur is open vanaf 19.00 uur. Kom en neem anderen mee! 

De open gebedsavonden zijn een initiatief van Streams en Gloryministries en worden gehouden op elke 2e en 4e donderdagavond van de maand.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'