Open Gebedsavond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Gebedsavond

11 november 2021 om 19:00 - 21:00

Jeruzalem, Ik heb wachters op je muren gezet die nooit zullen zwijgen, dag noch nacht. Jullie die de Heer aanroepen gun jezelf geen rust… (Jesaja 62: 6)

Op de muren van Jeruzalem stonden wachters opgesteld. Zij stonden op de uitkijk om te zien of er vijanden naderden en sloegen alarm als dat zo was. Een geestelijke wachter is iemand die waakt over het gebied waar hij voor is aangesteld. Dat kan je familie zijn, je gezin of je werk of de stad of land waar je woont. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid gekregen om daarover te waken. Jezus gaf diverse keren aan hoe belangrijk het is om te waken en te bidden.
Wat gebeurt er veel in onze omgeving, in ons land en in de wereld om ons heen. Hoe zien we dan ons wachterschap? Er is zoveel reden om voorbede te doen. Laten we daarin niet verslappen en elkaar aanmoedigen!
A.s. donderdag 11 november hebben we weer onze open gebedsavond in de tweede Pastorie. Het maakt niet uit tot welke kerk je hoort of dat je misschien helemaal niet regelmatig naar een kerk gaat. Het gaat erom dat we samen de tijd willen nemen om voorbede te doen en God te aanbidden. We laten ons daarin leiden door de Heilige Geest.
Wil je meebidden? Je bent van harte welkom! Kom en neem anderen mee. We nemen de covid-maatregelen zoveel mogelijk in acht, maar laten ons daar niet door weerhouden.
Locatie: Tweede Pastorie, Catharinastraat 3 in Nijkerk. De deur is open vanaf 19.00 uur.

De open gebedsavonden zijn een initiatief van Streams en Gloryministries en worden gehouden op elke 2e en 4e donderdagavond van de maand.

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'