Open gebedsavond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open gebedsavond

27 januari om 19:00 - 21:00

Jezus kwam niet alleen als Leraar die het volk leerde hoe de wet geïnterpreteerd moest worden. Hij kwam niet alleen als Geneesheer en Bevrijder die wonderen deed en mensen losmaakte van duistere machten. Hij was meer dan een Profeet die het Koninkrijk van God openbaarde.
Toen Hij de discipelen vroeg wie Hij werkelijk was, proclameerde Petrus de volle waarheid:
‘U bent de Christus, de Zoon van de levende God!’ (Matth. 16: 16). Zijn taak was om de Weg naar de Vader te zijn. Ook Johannes de Doper wist dat en riep het uit toen hij Jezus zag:
‘Zie het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt’ (Joh. 1: 29).
 
Zoals een lam werd geslacht, zo stierf Jezus aan het kruis, maar Hij stond ook op uit de dood. En iedereen die dat gelooft ontvangt de Heilige Geest, zodat we God mogen leren kennen als Vader. Door die Geest wordt het bidden niet een afstandelijke meditatie, maar een intiem gesprek waarin God Zijn hart wil tonen.
 
Een hart dat uitgaat naar deze wereld en naar elk mens. Daarom nodigt Hij ons uit om voorbede te doen zodat elk mens Jezus leert kennen. Het is de Geest die bij ons aandringt om Hem te aanbidden. Dat kan je alleen doen op je eigen stille plek of met elkaar. Jezus zegt: ‘Waar twee of drie samenkomen in Mijn Naam, daar ben Ik.’
Vanavond willen we weer daar gehoor gaan geven: Samen bidden en aanbidden, zingen en stil zijn. Hem zoeken en horen.
Je bent weer van harte welkom in ons Huis van Gebed in de 2e Pastorie, Catharinastraat 3 in Nijkerk. De deur is open vanaf 19.00 uur. Kom je ook? Tot vanavond!
De Open Gebedsavonden zijn een initiatief van Streams en Gloryministries

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'