Open Huis avond met Bart Doornweerd

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis avond met Bart Doornweerd

26 april 2019 om 20:00 - 22:00

Open Huis met Bart Doornweerd

Open Huis avonden zijn avonden waar ontmoeting centraal staat. Ontmoeting met elkaar en ontmoeting met God. Gezelligheid, fellowship, worship en toerusting zijn kernwoorden die elke avond terugkeren, maar altijd weer op een nieuwe en andere wijze. Dat komt omdat er op elke avond iemand te gast is die de avond zal ‘aankleden’ en iets op zijn of haar unieke wijze iets van God zal laten proeven.

Op vrijdag 26 april is Bart Doornweerd onze gast. Bart heeft ruim 40 jaar ervaring binnen Jeugd met een Opdracht Bart Doornweerd(YWAM) en is directeur van het India Adoptie Plan, een organisatie die is verbonden aan Jeugd met een Opdracht, en die momenteel meer dan 1.400 plaatselijke Indiase zendingswerkers ondersteunt. Bart reist regelmatig naar landen als India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Egypte, Israël, Kazakstan, Oezbekistan, Kirgizië, Tadzjikistan, en verschillende Europese landen. Hij woonde meerdere jaren in Nepal en India. In die landen geeft hij onderwijs rond thema’s als  “Doen wat Jezus deed” en “Dienstbaar in de kracht van de Heilige Geest”.
Bart is getrouwd met Marianne; ze wonen in Ede, en hebben vier kinderen en ook vier kleinkinderen.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze Open Huis avond, die gehouden wordt in de huiskamer van de Tweede Pastorie. Vanwege de beperkte ruimte is het nodig om je vooraf aan te melden als je wilt komen.

Toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om de kosten van deze avond te dekken en om de bediening van Bart te zegenen.

Aanmelden voor deze avond kan via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@gloryministries.nl.

De Open Huis avonden zijn onderdeel van het Huis van Gebed en een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.

Gegevens

Datum:
26 april 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'