Open Huis avond met Dolf de Voogd van der Straaten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis avond met Dolf de Voogd van der Straaten

1 februari 2019 om 20:00 - 22:30

Dolf de Voogd van der Straaten

Open Huis avonden zijn avonden waar ontmoeting centraal staat. Ontmoeting met elkaar en ontmoeting met God. Gezelligheid, fellowship, worship, toerusting zijn kernwoorden die elke avond terugkeren, maar altijd weer op een nieuwe en andere wijze. Dat komt omdat er op elke avond iemand te gast is die de avond zal ‘aankleden’. Dat kan een leraar zijn, een worshipper, een profeet, of iemand anders die op zijn of haar unieke wijze iets van God zal laten proeven.

Op 1 februari 2019 is onze eerste Open Huis avond waarop Dolf de Voogd van der Straaten onze gast zal zijn. Dolf is getrouwd met Firdaus en woont in Vlissingen.
Dolf de Voogd van der StraatenDolf brengt een profetisch woord vanuit het hart van God wat je zal bemoedigen om te veranderen in je persoonlijke leven en wat je zal uitdagen om je te richten op Jezus en de uitbreiding van het Koninkrijk van God.

In zijn boodschap is vernieuwing van denken uitermate belangrijk om te komen op een hoger niveau van volwassenheid en vrijheid.

Dolf is schrijver van het boek ‘Door het oog van een profeet’ waarin hij aangeeft dat het Koninkrijk van God groter is dan de kerk en waarin hij uitdaagt om onze ideeën over kerk-zijn ‘op te rekken’.
Dolf is verbonden aan Support Ministries en meer over hem is te lezen in zijn persoonlijke biografie.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze Open Huis avond, die gehouden wordt in de huiskamer van de Tweede Pastorie. Vanwege de beperkte ruimte is het nodig om je vooraf aan te melden als je wilt komen. Toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om de kosten van de avond te dekken en om de bediening van Dolf te zegenen.

Aanmelden voor deze avond kan via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@gloryministries.nl

De Open Huis avonden zijn onderdeel van het Huis van Gebed Nijkerk en een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.

Gegevens

Datum:
1 februari 2019
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'