Open Huis avond met Johan den Hartogh

Gebouw Streams (voorheen ‘de Ark’)29 maart om 20:00 - 22:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Gebouw Streams (voorheen ‘de Ark’)
Gasthuisstraat 15
Nijkerk,3861 BSNederland
+ Google Maps

Open Huis avonden zijn avonden waar ontmoeting centraal staat. Ontmoeting met elkaar en ontmoeting met God. Soms zijn het avonden waar je toegerust kan worden, op andere avonden zal er meer aanbidding zijn of gebed. Elke avond zal weer anders zijn, omdat er altijd iemand te gast is die de avond zal ‘aankleden’ en op zijn of haar unieke manier iets van God zal laten proeven.

Op vrijdagavond 29 maart is Johan den Hartogh onze gast. Johan leidt het Justice House of Prayer (JHOP) in Den Haag en heeft een passie voor gebed en aanbidding. Daarom zal deze avond ook grotendeels in het teken staan van muziek. Dat doet Johan dan samen met enkele muzikanten van het JHOP team.
Johan verlangt naar opwekking en transformatie en geeft daar vorm aan door het ontmoeten van mensen die opwekking of transformatie in hun woonplaats hebben meegemaakt. Zo is hij vorig jaar in contact gekomen met Ken Gott (Engeland) en Poncho (Mexico). De verhalen en getuigenissen stimuleren hem om voor een verandering van Nederland te blijven bidden.

Het verlangen naar transformatie en zijn passie voor gebed komt ook in zijn liederen naar voren. Vorig jaar juli verscheen zijn eerste CD met als titel: ‘De Vader Die geniet’, waarvan enkele liederen ook op deze avond te horen zullen zijn.
Meer over Johan is te lezen in het interview wat vorig jaar in CIP verscheen.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze Open Huis avond. Gewoonlijk worden deze in de tweede Pastorie gehouden, maar vanwege de ruimte zullen we deze keer uitwijken naar het Streams-pand aan de Gasthuisstraat. Graag horen we vooraf of je van plan bent te komen. Aanmelding kan via ons contactformulier, of door een mail te sturen naar info@gloryministries.nl.

Toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om de kosten van de avond te dekken en de bediening van JHOP en Johan te zegenen.

De Open Huis avonden zijn onderdeel van het Huis van Gebed en een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries.