Première filmavond Xpedition Nijkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Première filmavond Xpedition Nijkerk

16 oktober 2021 om 20:15 - 22:00

Op zaterdagavond 16 oktober vindt de première plaats van Xpedition Nijkerk, het filmproject dat in het weekend van 18 en 19 September in en rond Nijkerk is opgenomen. Op uitnodiging van Huis van Gebed Streams heeft het team van Xpedition Glory 14 inspirerende verhalen op film vastgelegd van mensen die God op een bijzondere manier in hun leven hebben ervaren.

Deze verfilmde verhalen worden tijdens een feestelijke première in het nieuwe Nijkerkse Theater van Streams ‘de Breede Beek’  vertoond en worden muzikaal omlijst door Kees de Vreugd. Daarna worden de films op de website van Xpedition Glory geplaatst en kunnen ze via andere kanalen als FB en YouTube verder worden verspreid.

De première wordt georganiseerd door Huis van Gebed Streams in samenwerking met Xpedition Glory. Om mensen die wat verder weg wonen van Nijkerk ook mee te laten genieten zal de avond ook via Livestream worden uitgezonden. Op 16 oktober zal de link daarvoor op de website van Theater Breede Beek te vinden zijn.

Toegang voor de première is gratis; wil je de avond bijwonen, ga dan naar de website van Theater Breede Beek en reserveer daar een plaats via een (gratis) ticket.


Het filmteam van Xpedition Glory is het enthousiaste team van Adriaan van der Hoeven, dat bestaat uit media-professionals en vrijwilligers die van de verhalen een prachtig document hebben gemaakt. Elk verhaal heeft een lengte van gemiddeld 5 minuten en al die 14 verhalen samen vormen een avondvullend getuigenis van wat God doet in de levens van verschillende mensen.

In de afgelopen jaren heeft het team op verschillende locaties in binnen- en buitenland diverse verhalen verfilmd. Op de site van www.xpeditionglory.com zijn deze  te vinden. Neem eens een kijkje om een indruk te krijgen hoe die ‘Xpeditions’ eruit zien.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestelijke filmavond, die ook muzikaal zal worden omlijst en waar na afloop gelegenheid zal zijn om na te praten in het aangrenzende restaurant Breede Beek.

De verfilmde getuigenissen zullen je verrassen. De verhalen zijn aansprekend, inspirerend, ontroerend en bemoedigend.
Kom en neem anderen mee, je bent van harte welkom!

 

 

Gegevens

Datum:
16 oktober 2021
Tijd:
20:15 - 22:00

Organisator

Het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries
Telefoon:
06 29489677
E-mail:
info@gloryministries.nl

Locatie

Theater Breede Beek
Kloosterstraat 3
Nijkerk, Gelderland 3861 AC Nederland
+ Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'