Streams of Worship

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streams of Worship

18 september 2022 om 19:30 - 21:00

In juni van dit jaar zijn we gestart met Streams of Worship; worshipavonden in het theater Streams Breede Beek in Nijkerk met verschillende aanbiddingsleiders & bands. Na de kick-off op 26 juni met Lejony Koster & Band krijgt Streams of Worship in het najaar een vervolg.

Op zondagavond 18 september wordt de aanbidding geleid door Gilbert & Sharon & Band uit Haarlem. Gilbert en Sharon zijn sinds 2010 getrouwd en de ouders van Isa, Faye en Lynn.

Ze zijn voorgangersechtpaar van de Re:Connect Gemeente in Haarlem. Beiden zijn muzikaal zeer actief betrokken bij diverse worship-projecten. Zo is Gilbert Thera als aanbiddingsleider regelmatig betrokken bij grote conferenties en bij de Presence-bijeenkomsten die op verschillende plaatsen in het land worden gehouden.
Sharon (Kips) is vooral bekend geworden als winnares van de allereerste X-factor finale in 2007. Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen en daarnaast is ze actief als vocalist-coach van haar zangschool waar ze met plezier lesgeeft aan een groeiende groep leerlingen. De muziekstijl van Gilbert en Sharon is te omschrijven als een mix van pop, gospel en soul.

Streams of Worship is een avond met aanbidding, veel muziek, samenzang en een korte overdenking. De avond duurt tot ca. 21.00 uur, waarna er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en na te praten met een drankje in het naastgelegen restaurant Streams Breede Beek.

Je bent van harte welkom!

Streams of Worship is een initiatief van Streams Huis van Gebed en Gloryministries

Gegevens

Datum:
18 september 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Theater Breede Beek
Kloosterstraat 3
Nijkerk, Gelderland 3861 AC Nederland
+ Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:

Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'

Exclusief: Gratis bijpassende boekenlegger cadeau!