Worshipavond met Frank en Marlou van Essen

Gebouw Streams (voorheen ‘Volksheil’)17 januari 2020 om 20:00 - 22:00

Laden Evenementen

« Back to All Events

Gegevens

Datum:
17 januari 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Gebouw Streams (voorheen ‘Volksheil’)
Gasthuisstraat 15
Nijkerk,3861 BSNederland
+ Google Maps

Frank en Marlou van Essen hebben een hart voor aanbidding en hebben al diverse albums op hun naam staan. Frank is eenechte muzikale duizendpoot en nationaal en internationaal een veel gevraagd sessie muzikant. Daarnaast maakt hij deel uit van de bekende band Iona. Vorig jaar verscheen zijn eerste solo-album ‘Sanctum’ met lovende kritieken in de pers.

Frank & Marlou van Essen

Deze worshipavond is een vervolg op het ‘huiskamer concert’ wat we vorig jaar met Frank en Marlou in de Tweede Pastorie hebben georganiseerd. Omdat we nu meer mensen gelegenheid willen geven dit bij te wonen, kiezen we bewust voor een grotere locatie met toch een intieme atmosfeer. Doel van de avond is niet alleen genieten van prachtige muziek, maar vooral ook om God te eren en uit te stappen in profetische aanbidding.

De avond is open voor iedereen, maar toch willen we je vragen om je voor deze avonden vooraf aan te melden, zodat we een indruk hebben van het aantal bezoekers.

De toegang is gratis, maar we geven gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage om de kosten van deze avonden te dekken. De avond begint om 20.00 uur en je kunt je aanmelden via onze contact pagina.

Deze worshipavond is een event van het Huis van Gebed is een initiatief van Stichting Streams en Stichting Gloryministries