Xpedition Nijkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Xpedition Nijkerk

18 september - 19 september

Heb jij een persoonlijk getuigenis over een periode of moment waarin je Gods liefde in actie hebt gezien?
Dan heb je nu de mogelijkheid om dat op een unieke manier aan anderen door te geven.
Op 18 en 19 september organiseren we als Huis van Gebed samen met het team van Xpedition Glory een filmweekend waarin je jouw verhaal mag vertellen voor de camera. In een korte film van ca. 3 – 5 minuten mag je jouw verhaal delen. We hopen dan zo’n 15 mensen te vinden die dat willen doen.

Het filmteam van Xpedition Glory is het team van Adriaan van der Hoeven, dat bestaat uit media-professionals en vrijwilligers die hun tijd hiervoor inzetten en van jouw verhaal een prachtig document maken. Neem een kijkje op de site van www.xpeditionglory.com en zie hoe anderen jou zijn voorgegaan.

In september komt het team naar Nijkerk en in de aanloop daarnaartoe zijn ze samen met ons op zoek naar 15 nieuwe inspirende verhalen. Die verhalen zullen worden omgezet in filmprojecten (‘Xpeditions’) en de planning is dat deze dan in oktober tijdens een feestelijke première in het nieuwe Nijkerkse Theater van Streams ‘de Breede Beek’ zullen worden vertoond. Daarna worden de films op de website geplaatst en kunnen ze via andere kanalen als FB en YouTube verder worden verspreid.

Het is een unieke kans om jouw getuigenis met anderen te delen!

Wil je meedoen? Meld je aan en dan kijken wij of we jouw verhaal kunnen filmen voor ons project! Na jouw aanmelding nemen we contact met je op en krijg je meer informatie en natuurlijk bieden we je alle hulp die nodig is om jouw verhaal voor de camera te vertellen.

Aanmelding via: Info@gloryministries.nl

 

Gegevens

Begin:
18 september
Einde:
19 september
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Nijkerk
Nederland + Google Maps
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'