ZoomRoom “Het komt door Zijn Naam”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZoomRoom “Het komt door Zijn Naam”

23 mei om 11:00 - 12:00

Aanbidding en voorbede i.h.k.v. digitale Pinksterconferentie Opwekking 2021

Van 21 t/m 24 mei a.s. organiseert Opwekking de 50ste Pinkster­conferentie met als thema: ‘Het komt door ZIJN naam’. In de loop der tijd is de conferentie uitgegroeid tot een ontmoetings­plaats waar duizenden christenen, van jong tot oud, uit verschillende kerken en gemeenten samen vieren dat de Heilige Geest met Pinksteren uitgestort is. Vanwege COVID-19 werd het sinds vorig jaar helaas onmogelijk om de Pinksterconferentie nog op grote schaal te organiseren en veranderde dit in een digitaal event.

Ook dit jaar is de conferentie te bezoeken en kom je via www.ikganaaropwekking.nl op een digitaal platform terecht. Daar kun je in verschillende digitale ‘tenten’ een keuze maken uit diverse programma’s.

Zo is het ‘Gebedsplein’ net als vorig jaar een ZoomRoom waar aanbiddings- en gebedssamenkomsten worden georganiseerd door verschillende ‘Huizen van Gebed’.

Op 1e Pinksterdag 23 mei wordt van 11.00 tot 12.00 uur de meeting georganiseerd door het Huis van Gebed Streams vanuit de Tweede Pastorie in Nijkerk.

Wil je de meeting live bijwonen, dan is dat mogelijk door je te registreren via Info@gloryministries.nl . Vanwege de beperkte ruimte hebben we slechts plaats voor maximaal 10-15 deelnemers. Maar omdat we ook via de ZoomRoom bezocht kunnen worden is het aantal digitale bezoekers onbeperkt.

Tijdens de samenkomst is er een korte overdenking en zal er veel ruimte zijn voor aanbidding en voorbede. Wil je dit meemaken, dan ben je van harte welkom.
Datum: zondagochtend 23 mei, 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Tweede Pastorie, Catharinastraat 3, 3861 BP Nijkerk

Registratie verplicht via: info@gloryministries.nl 

Digitaal te bezoeken via de ZoomRoom: www.ikganaaropwekking.nl via het Gebedsplein.

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

De Tweede Pastorie
Catharinastraat 3
Nijkerk, 3861BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0629489677
Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'