Harmonie

Samen op het ritme van de Heilige Geest mogen we in beweging zijn. Dansen in harmonie en eenheid met elkaar en met Hem. Opgetild worden in vrijheid. Wat zal het veel teweeg brengen in je leven als Jezus je optilt. Hij wil samen met je dansen!

Op het schilderij is het de Geest Die als de wind blaast en alles in beweging brengt. Door de samenwerking tussen man en vrouw is alles in perfecte harmonie en komt de wind tot haar doel. De man en vrouw komen samen met de Geest in een harmonie van kleuren, bloei en kracht.

Schilderij 'Harmonie' door Ida Klepper

In de harmonie ligt ook eigenheid, hij heeft een andere plaats dan zij. Hij staat, zij danst. Maar ze hebben elkaar nodig en komen tot eenheid door zich te laten leiden door de Geest. Maar ook door naar elkaar te kijken, te luisteren en elkaar aan te voelen. Dan stralen ze intimiteit uit, geborgenheid en liefde.

Dit is een schilderij van Ida-Paula Klepper. Alle schilderijen van Ida zijn ook te vinden op haar eigen website: www.Ida-Paula.nl

1 gedachte over “Harmonie”

 1. zo dit spreek mij aan! Wat een prachtige krachtige en alles ‘omvattende’ Waarheid is de drie-eenheid! Geest- Ziel – Lichaam
  Heilige Geest – God zelf -Jezus
  Ik deel dit schilderij straks met m’n lief! 🙂
  De kleuren zijn mijn favoriet, de dans en de gevoeligheid van eenheid en eenwording zijn zo teder. Wat mooi dat je dit via deze website deelt!

  ik ben oprecht benieuwd naar meer van je werk!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'