Hemelse Paarden

Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. We hoeven het niet alleen te doen. Er wordt in de Bijbel veel over paarden gesproken. We weten dat deze hemelse paarden een taak hebben te volbrengen.

Schilderij 'De hemelse paarden' door Ida Klepper

Tijdens het schilderen heb ik meer beseft wat het heerlijk is te weten dat we niet alleen zijn gelaten. Er zijn niet alleen hemelse dieren, maar ook hemelse legermachten (engelen) die door God worden uitgezonden om ons als mensen te ondersteunen. Ik heb deze paarden geschilderd als een beeld van de hemelse legermachten die om ons heen zijn.

‘Want Hij zal voor u Zijn engelen bevel geven dat zij u bewaren op al uw wegen’
(Psalm 91:11)

Engelen zijn er om ons te beschermen, maar ook om hemelse bevelen uit te voeren. Zo wordt o.a. in Openbaring 14: 6 daarover gesproken:
‘Toen zag ik opnieuw een engel die hoog in de lucht vloog. Hij had een eeuwig evangelie dat hij bekend moest maken aan de mensen op aarde, uit alle landen en alle volken, van elke stam en taal’

Alle schilderijen van Ida zijn ook te vinden op haar eigen website: www.Ida-Paula.nl

2 gedachten over “Hemelse Paarden”

 1. wauw deze is zo mooi [die andere ook hoor] maar naar iets als dit ben ik al even op zoek [zoek en gij zult vinden] is ie te koop?
  Gods zegen op alles wat jullie in Hem ondernemen

  Beantwoorden
  • Hoi Sandra,
   Dank je wel voor het compliment! Helaas voor jou is dit schilderij niet meer te koop. Andere schilderijen zijn nog wel te koop, Als je interesse hebt kun je altijd contact met ons opnemen.
   Groetjes en zegen,
   Cees en Ida

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'