Licht

Het schilderij ‘Licht’ laat zien dat als wij ons naar het Licht keren en angst durven los te laten, dit bloei zal vrijzetten en zelfs transformatie teweeg zal brengen! Dit laat ik zien in de vlinders! De veelkleurigheid van God zal in ons zichtbaar worden. Hij heeft ons geluk voor ogen!

Want Ik weet welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven. Dat zult u Mij aanroepen en heengaan en tot Mij bidden, en Ik zal naar u horen: dan zult u Mij zoeken en vinden, wanneer u naar Mij vraag met uw ganse hart. Dan zal Ik Mij door u laten vinden, en in uw lot een keer brengen. (Jeremia 29:11-13)

Schilderij 'Licht' door Ida Paula Klepper

Alle schilderijen van Ida zijn ook te vinden op haar eigen website: www.Ida-Paula.nl

2 gedachten over “Licht”

 1. Prachtige schilderij
  Een vraag is deze ook te koop.
  Of maak je ook wel eens een opdracht voor iemand.
  En wat is de prijs dan?

  Beantwoorden
  • Bese Arjette,
   Dank voor je compliment en wat leuk dat je belangstelling hebt. Het schilderij ‘Licht’ is niet meer te koop, het hangt nu in het Huis van Gebed in Nijkerk (Tweede Pastorie). Heel soms werk ik in opdracht, maar meestal kopen mensen een schilderij dat ik al gemaakt heb en wat hen dan raakt. Voor een prijsindicatie stuur ik nog een persoonlijk berichtje. Vriendelijke groeten, Ida Klepper

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:
Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'