Xpedition Glory

Een van de doelstellingen van Glory Ministries is dat we graag andere organisaties of projecten willen ondersteunen. Op deze pagina willen we bekendheid geven aan het project Xpedition Glory, dat we hebben geadopteerd. Het is een project waar we graag de helpende hand in willen bieden met advies, gebed en praktische hulp.

Xpedition Glory

Adriaan van der Hoeven is de initiatiefnemer van dit project. Het is zijn visie om door middel van video opnames 1000 getuigenissen vast te leggen. Deze getuigenissen zijn o.a. te vinden op de website www.xpeditionglory.com

Daarnaast worden er trainingsprogramma’s ontwikkeld om christenen te bekwamen in het maken van video getuigenissen.

Adriaan van der HoevenAdriaan is als videomaker actief geweest bij o.a. de EO en Agape en zijn droom is om zijn talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk. Op een nacht in 2012 kreeg Adriaan het idee dat God hem uitdaagde om 1000 korte, wonderlijke geloofsverhalen te maken.
Hij is daarmee aan de slag gegaan en in oktober 2013 vond in een heuse bioscoop de premiere plaats van de eerste serie getuigenisfilmpjes.
Inmiddels wordt de website van Xpedition Glory regelmatig geüpdate met nieuwe mooie verhalen. Verhalen waarin mensen verslag doen van de impact die God op hun leven heeft.

Ondersteun Xpedition Glory

Dit project verdient het om ondersteund te worden. Financiële support is o.a. mogelijk via het rekeningnummer van Stichting Gloryministries:

IBAN NL56INGB0005047280
BIC INGBNL2A
ING Bankrekening 5047280 t.n.v. Stichting Gloryministries
Velserbroek

Vermeld bij uw gift duidelijk de naam van het project Xpedition Glory en we zullen ervoor zorgdragen dat deze middelen ten gunste van het project geboekt worden.

Xpedition Glory in Actie

De filmprojecten worden in binnen- en buitenland georganiseerd samen met groepen, kerken en organisaties. Dat kunnen projecten zijn van een paar dagen waarin drie of vier verhalen op film worden vastgelegd, of grotere projecten van één of twee weken met tien of meer verhalen.

Meer weten over de mogelijkheden van een filmproject met jouw organisatie, kerk of woonplaats? Neem contact op met Adriaan hij vertelt je alles wat je wilt weten.

Xpedition Glory in actie

Boek 'Als God Spreekt'

Nu verkrijgbaar:

Bijbels dagboek 'Als God Spreekt'

Exclusief: Gratis bijpassende boekenlegger cadeau!